Barrandov Hills 90210

Praha byla vždy výjimečným místem k bydlení a nabízela mnohem více, než kterékoliv město v České republice. Nezáleží na tom, zda chcete bydlet ve středu veškerého kulturního dění, nebo naopak na periferii, kde budete mít od velkoměsta klid. Naše stověžaté hlavní město nabízí od všeho trochu a vhodné bydlení si zde najde opravdu každý. Bydlení v Praze není o vašich požadavcích na bydlení, ale pouze o tom, kolik jste schopni do bydlení investovat. Protože jak už bylo zmíněno výše, v Praha je velmi rozmanitá a zaručeně vás uspokojí ve všech ohledech. V současné době zde vzniká velmi mnoho zajímavých delevoperských projektů, které si nezadají s bydlením v jiných evropských velkoměstech.

Dokonalé bydlení na Barrandově

Velmi zajímavý je projekt od skupiny Crestyl s názvem Barrandov Hills. Tyto nové byty v Praze zaujmou nadčasovými exteriéry, a moderními interiéry. Byty jsou umístěny ve svahu s výhledem na Prokopské údolí a nabízí velmi bohaté možnosti vyžití a to zejména s ohledem na sport a rekreaci. Jen nedaleko bytů se nachází Chuchelské údolí, ve kterém si užijí hlavně rodiny s dětmi a milovníci přírody. I přesto, že se byty nacházejí ve velmi klidné lokalitě, nebudete to mít do centra daleko. Autem či autobusem se dostanete do centra přibližně za 15 minut.

Byty pro single i početné rodiny

Hledáte-li byty na prodej Praha, určitě se na pestrou nabídku bytů na Barrandov Hills podívejte. K dispozici jsou bytové prostory vhodné pro lidi žijící single, ale také početné rodiny s několika dětmi. Je jen na vás, zda si vystačíte s útulným 1+kk nebo zamíříte do nejvyššího podlaží. Prostorný byt 5+kk uspokojí i opravdu velkou rodinku, nemyslíte? Byty jsou velmi exkluzivní záležitostí, což potvrzuje nominace na Best of Realty v roce 2008. Samozřejmostí je možnost přizpůsobení bytu na míru – potřebujete-li osobní pracovnu a vaše žena šatnu, budete ji mít. Barrandov Hills jsou momentálně jedny z nejatraktivnějších bytů, které jsou v Praze na prodej.